Stay Homas va estrenar ahir el seu primer disc, Agua, a l'Auditori de Girona. El grup de Barcelona sorgit del confinament va portar a l'escenari de l'Strenes les dotze cançons del seu treball, que va combinar amb altres peces que ja van sonar en molts festivals l'estiu passat. Tot plegat, en un doble sold out tot i el confinament comarcal. El grup va omplir les prop de 600 localitats disponibles en cadascun dels dos passis. El trio va animar així un festival que des de fa poc més d'una setmana va rebre un cop dur quan es van decretar les noves mesures.

El concert va arrencar amb In the end i Estamos mal, dues peces que van servir perquè el públic s'animés encara més del que venia. Un dels moments de la tarda va ser quan van sonar les notes de Tudo Bem, un dels grans èxits de la banda i que escenifica un crit d'optimisme, malgrat la pandèmia. Un altre dels moments àlgids de la tarda va arribar amb la cançó que defineix el grup, Be patient, que els va fer saltar a la fama. Una cançó que va precedir un dels grans èxits del darrer treball dels barcelonins, Days of our lives, que va ser una de les més aplaudides. El concert es va tancar amb Bright side i Let it out, acompanyades d'una ovació tancada per part dels prop de 600 espectadors que no van poder evitar aixecar-se de les seves butaques en bona part de les cançons.

Com molts altres dels artistes que toquen en aquesta edició del festival Strenes de Girona, Stay Homas havia esgotat totes les entrades pels dos concerts d'aquest dissabte, però la mesura del Procicat va fer que desenes de persones d'altres comarques no poguessin anar-hi, malgrat tenir entrada. Tot i això, l'èxit de la banda ha fet que el festival pogués vendre de nou totes les que s'havien retornat en els dos concerts.

Des del festival de moment no han suspès els concerts previstos malgrat que han hagut de retornar desenes d'entrades pel confinament comarcal. L'organització d'Strenes va valorar la possibilitat de anul·lar alguns espectacles, ja que a partir del 20% de devolució es feia complicat poder tirar endavant el concert.