El guardonat director gironí Ivan Mulero ha començat el rodatge de la seva nova pel·lícula Las Parcas que comptarà amb Santiago Segura, Mari Cielo Pajares, Bruna Rubio, Anaïs Valley, Ricardo Cerezo i Carlos Cortés, amb la incògnita de «dos o tres noms més», que Mulero encara no ha volgut revelar.

La pel·lícula, que encara es troba en l'estadi inicial del rodatge, ja ha passat per Barcelona i Rubí, i «probablement» també els portarà a gravar als Estats Units. Com és habitual en les produccions de Mulero, la capital gironina sempre hi té presència més o menys explícita, a partir d'on el director ha assegurat que intentarà rodar «una part» del film a la ciutat de Girona.

Las Parcas és un projecte «preparat en temps de quarantena». Es tracta d'una història d'acció sobrenatural que construeix «una reimaginació i alhora una visió moderna sobre el mite de les tres parques», que, a través d'un film de gènere fantàstic amb «molts efectes digitals», aborda «les tres parques de la mort i un conflicte per a aconseguir la víctima».

Dues estrenes

A més de Las Parcas, que encara no té data, aquest any Ivan Mulero estrenarà dues pel·lícules, Peixos i Tigre Callejero, aquesta segona finançada per crowdfunding. Es tracta de l'adaptació del còmic de culte d'Ertito Montana i un «homenatge a les cintes dels 80 i 90 on els thrillers de venjança s'omplien de personatges al límit, acció amb matisos de fantàstic extrem i ciència-ficció». A més, en el camp tècnic, la producció compta amb ADN gironí.