La dramaturga i directora Daniela Freixas porta avui al Teatre de Salt la seva darrera creació, Sandra, que surt de Barcelona després d'estrenar-se a la Sala Becket. De fet, Salt serà el primer teatre de Catalunya que acollirà la representació de l'obra, que parla de la violència sexual contra les dones i sobre les formes d'abús a menors.

La dramaturga Daniela Feixas (Torrelavit, 1973) va ser la guanyadora del XXVIII Premi SGAE de Teatre Jardiel Poncela 2019 per aquesta obra, en la qual expressa el rebuig visceral que li provoca l'ús de la violència sexual contra les dones en la ficció.

L'obra està interpretada per Josep Julien, que ha treballat sota la direcció d'Alex Rigola o Josep Lluís Bozzo, i Elena Tarrats, que ha treballat amb directors com Julio Manrique, Míriam Escurriola o Ventura Pons.

Sandra explica el vincle que s'estableix entre un solitari escriptor de novel·les policíaques i una nena de 13 anys, que el visita misteriosament i que, de forma inquietant, sembla precisament un personatge que hagi sortit d'un dels seus llibres. Nit rere nit, revelen, «els dos personatges establiran un vincle potent».

El públic assistent aquesta tarda a la representació de Sandra al Teatre de Salt podrà participar, després de l'obra, a una postfunció que tindrà lloc al mateix teatre, juntament amb els actors i la directora de la producció.