La banda Antònia Font, que es va dissoldre el 2013, tornarà a reunir-se i actuarà al festival Primavera Sound 2022, segons ha anunciat aquest dimecres el cantant del grup Pau Debon, a través de les xarxes socials.

"Durant aquests anys hem vist que la gent no s'ha oblidat d'Antònia Font -ha dit Debon- i això, unit al concert tan emocionant que vam fer el 2018 a Palma per la llibertat d'expressió, ens ha animat a tornar".

"Volíem fer-ho però no era fàcil perquè som cinc i ja cadascun té els seus projectes per separat, però en aquest punt va aparèixer Primavera Sound que ens ho ha posat tot molt fàcil, ha insistit molt i al final ens han convençut", ha afegit.

Aquest anunci ve precedit dels rumors que va aixecar la lona que el festival Primavera Sound va penjar el passat 14 de maig en un edifici de Barcelona amb la paraula "alegria!", títol del tercer disc d'Antònia Font.

Rumors que van pujar d'intensitat quan ahir el festival va difondre un vídeo on es veia Pau Debon navegant en direcció a algun lloc desconegut i que els seus seguidors van interpretar com el Primavera Sound.

Finalment ha estat el propi Debon qui ha anunciat avui la tornada del grup, que ha estat rebuda amb gran alegria pels seus seguidors a les xarxes.