La 17a edició del festival Emergent portarà les arts en viu a Sarrià de Ter, Sant Gregori, Cervià de Ter, Vilablareix, Fornells de la Selva i Madremanya.

La cita serà de l’1 al 10 juliol amb un cartell que reunirà una trentena d’artistes, entre veus emergents i noms més consolidats. Una programació multidisciplinària que oferirà música, poesia, circ, dansa aèria, teatre, humor i màgia.

Es tracta d’espectacles de petit format i de curta durada «que fomenten el propi talent en estat pur, sense elements externs, creant un dinamisme poc habitual en els festivals, que juntament amb la qualitat de les propostes, esdevenen el distintiu diferencial i reconegut de l’Emergent», assenyala el festival a través d’un comunicat.

David Carabén, Peyu, Núria Graham, Caïm Riba, Xarim Aresté, Les Fourchettes, Les Anxovetes, Las Karamba, Joan Garriga, Guillem Roma, Les Estampades, Maria Jaume, El Pony Pisador, Enric Montefusco, Leonmanso, Josep Pedrals o José Luis Redondo són algunes de les propostes que es podran veure.

Les entrades ja s’han posat a la venda i l’organització preveu poder oferir el 70% d’aforament.