La música clàssica i antiga, el pop-rock alternatiu, l'swing, el jazz o les músiques del món tornaran a sonar en directe aquest estiu al parc de la Devesa de Girona, amb la cinquena edició de Notes al Parc. Com ja va succeir l'any passat, el cicle de concerts de proximitat torna a esponjar la seva programació -del 10 de juliol al 25 d'agost- amb propostes per a tots els gustos que tindran lloc a la plaça de les Botxes, a excepció del concert de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines amb el Cor Geriona, que presentaran conjuntament l'espectacle El somni d'una nit d'estiu, a la sala Montsalvatge de l'Auditori de Girona el 24 de juliol.

Momi Maiga, La Ludwig Band, Laia Frigolé i Eva del Campo, Trio Andrée, Girona Jazz Project Big Band o el Sextet Gerió són alguns dels artistes que formen part de la programació d'un cicle que té per objectiu "arribar a un públic ampli" tot mostrant "algunes de les novetats de l'escena musical a les comarques gironines", segons ha assenyalat aquest dimarts, durant la presentació d'aquesta edició, el vicealcalde i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Quim Ayats.

La música clàssica tindrà una presència important al cicle amb un total de sis concerts. Hi participaran, a més de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines amb el Cor Geriona, el Trio Andrée, la soprano gironina Laia Frigolé acompanyada de la clavecinista Eva del Campo, el trio de música antiga format per Sara Parés, Oleguer Aymamí i Dani Espasa, la BCN Sax Quartet i la fusió entre tango i clàssica que oferirà Sextet Gerió. Pel que fa a les músiques modernes, el cicle inclourà l'aventura en solitari de la cantant Marta Pérez (Les Anxovetes), Criatures, Dani López Quartet, la Girona Jazz Project Big Band, La Ludwig Band i el jove músic senegalès Momi Maiga, acompanyat de la seva banda.

El cicle Notes al Parc està organitzat per La Marfà - Centre de Creació Musical i la Fundació Auditori Palau de Congressos, amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.