El cantautor empordanès Mazoni ha guanyat la tercera edició del premi Espai Ter de música pel seu nou treball Ludwig, inspirat en l’obra de Beethoven.

La comissió organitzadora del guardó n’ha valorat «el caràcter innovador d’una creació que parteix d’un dels grans de la música clàssica amb una mirada oberta, sincera i de risc». I és que Mazoni ha construït els temes a partir de fragments de composicions deconstruïts i reorganitzats, fet que genera un joc amb el públic a l’hora d’identificar l’obra del compositor. A més, la major part de les bases són sonates de piano, quartets de corda i simfonies.

A partir d’ara, l’Espai Ter apadrinarà el projecte de creació musical, a partir d’on oferirà espai de residència artística a les instal·lacions de l’equipament, col·laborarà en l’enregistrament i edició del nou àlbum, així com en la presentació del nou disc. El nou treball del cantautor de la Bisbal d’Empordà es publicarà a principis de novembre, data en que s’iniciarà la gira de presentació.

Més enllà de l’Espai Ter, el projecte de Mazoni ja compta amb la col·laboració del segell musical barceloní-bisbalenc Bankrobber i la marca discogràfica Seed Music, vinculada a molts projectes però especialitzada sobretot en música clàssica i d’arrel. A més, l’espai Marfà de Girona també ha participat en la producció de Ludwig.