La música clàssica i antiga, el pop-rock alternatiu, el swing, el jazz o les músiques del món tornaran a sonar en directe aquest estiu al parc de la Devesa de Girona, amb la cinquena edició de Notes al Parc. Com ja va succeir l’any passat, el cicle de concerts de proximitat torna a esponjar la seva programació -del 10 de juliol al 25 d’agost- amb propostes per a tots els gustos que tindran lloc a la plaça de les Botxes, a excepció del concert de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines amb el Cor Geriona, que presentaran conjuntament l’espectacle El somni d’una nit d’estiu, a la sala Montsalvatge de l’Auditori de Girona el 24 de juliol.

El programa d’aquesta edició inclou el Cor Geriona, el Trio Andrée, Laia Frigolé i Eva del Campo, el trio de música antiga format per Sara Parés, Oleguer Aymamí i Dani Espasa, la BCN Sax Quartet i el Sextet Gerió. Pel que fa a les músiques modernes, el cicle inclourà l’aventura en solitari de la cantant Marta Pérez (Les Anxovetes), Criatures, Dani López Quartet, la Girona Jazz Project Big Band, La Ludwig Band i el jove músic senegalès Momi Maiga amb la seva banda.

L’entrada al cicle serà gratuïta i amb reserva prèvia, amb un aforament limitat a 250 espectadors per concert. Caldrà descarregar una entrada en línia a través dels webs www.girona.cat/notesalparc o www.girona.cat/cultura.