Manu Guix va posar diumenge el punt i final a la Temporada Professional del Teatre de Blanes.

El carismàtic compositor barceloní va tornar al municipi gairebé tres anys després de la seva darrera actuació, en un concert on va comptar amb la complicitat del públic des del primer minut. Al llarg de l’actuació, el músic va oferir un extens repertori, des dels temes més aclamats de la seva trajectòria discogràfica, formada per De Cabeza, Manu Guix, Onze Llachs i Pas a Pas, a versions de cançons de Michael Jackson, Jamiroquai, Sting, Elton John o Seal. Tot plegat, maridat amb anècdotes personals i confidències, que van convertir el teatre en un oasi.

A més, Manu Guix va voler agrair al públic assistent la seva aposta per la cultura, a partir d’on es va sumar a la reivindicació que la cultura és segura.

Un cartell amb sis espectacles

La programació professional escènica del primer semestre va arrencar el 30 de gener amb El Show de Ortega, l’adaptació teatral de la tasca del comunicador i conductor de Las Noches de Ortega de la Cadena SER, Juan Carlos Ortega.

Van completar el cartell quatre propostes més, a banda de l’actuació de Manu Guix, que en la seva majoria van aconseguir penjar el cartell de sold out. Kràmpack va arribar al Teatre de Blanes el 20 de març i el van seguir Bombolla Segura el 27 de març, que excepcionalment es va traslladar a la plaça dels Països Catalans. El 17 d’abril va pujar a l’escenari l’espectacle Els Homes són de Mart i les Dones de Venus i el 8 de maig l’equipament va acollir la representació de Likes.