Després del debut del Girona Music Festival a l’annex de l’estadi de Montilivi, la promotora gironina White & Bright Live Music replica el format a Sant Antoni de Calonge amb la primera edició del Sant Antoni Beach Festival.

El camp de futbol municipal de la localitat baixempordanesa acollirà, del 29 de juliol a l’1 d’agost, un total de quatre concerts, encapçalats per Miki Núñez i la formació valenciana Zoo. Completaran el cartell el cantant argentí Duki, que serà l’encarregat d’inaugurar l’escenari del certamen. Tancarà l’edició el cantant de trap, i també argentí, Trueno.

El festival també ha programat una zona de market, que reunirà més d’una vintena de parades de comerç local, food trucks i actuacions en directe d’artistes locals, que s’aniran desgranant al llarg dels propers dies. Tot i així, l’organització ja ha avançat un dels noms que protagonitzaran les actuacions gratuïtes en aquest espai. Es tracta de l’humorista barceloní Toni Moog, que pujarà a l’escenari del market l’1 d’agost a les nou del vespre. L’espai, d’entrada lliure, també acollirà les actuacions del cantant valencià J. Martín i del youtuber i cantant madrileny Curricé.

La primera edició del Sant Antoni Beach Festival oferirà un total de 1.200 localitats per cada un dels quatre concerts.