La companyia francesa Cirque Aital presentarà, en el marc del festival Temporada Alta, l’espectacle de circ contemporani Saison de cirque. La cita serà del 25 al 28 de novembre a La Devesa de Girona, on s’instal·larà la carpa que acollirà la proposta.

L’espectacle parteix de l’essència i l’estètica del circ tradicional portat a l’actualitat. La proposta, creada per Victor Cathala, Kati Pikkarainen i Michel Cerca, compta amb un total de vuit intèrprets, entre acròbates i acròbates eqüestres, malabaristes o pallassos. A més, l’espectacle comptarà amb un quartet de rock, que acompanyarà els números.

La proposta Saison de cirque arriba al festival Temporada Alta amb l’aval de l’èxit de la gira europea. De fet, l’espectacle és una coproducció del projecte Pyrenart, del que el certamen dirigit per Salvador Sunyer en forma part, i que treballa per a teixir aliances i reforçar el potencial econòmic del sector de les arts escèniques a ambdues bandes del Pirineu.

Les localitats ja s’han posat a la venda a través del web del festival i, seguint els protocols sanitaris, l’espai oferirà un 70% d’aforament.