El recinte emmurallat de Tossa de Mar acollirà demà a la nit, a les 22 h, el concert inaugural de la primera edició del festival Petit Paradís, que s’allargarà fins al pròxim 7 d’agost. El tret de sortida el donarà Macaco, que arriba en el marc de la seva gira Amor a lo diminuto, en la qual interpreta en format trio i en acústic temes que no sol interpretar en directe. Les entrades per aquest primer concert es troben exhaurides.

El festival, organitzat per l’Ajuntament de Tossa de Mar, continuarà diumenge a la nit amb la cantant Beth, que presentarà el disc Origen. El cartell es completa amb Ramon Mirabet, Delafé, Joan Miquel Oliver, Rita Payés i Clara Gispert. A més del de Macaco, també s’ha penjat el cartell de complet pels concerts de Beth i Ramon Mirabet. La cantant Laura Andrés servirà per tancar aquesta primera edició d’aquest nou certamen cultural el dissabte 7 d’agost a les 22 h.

Així mateix, els assistents podran accedir a un espai gastronòmic abans de les actuacions amb propostes de cuina autòctona. L’objectiu del festival és donar un nou impuls cultural al municipi i també utilitzar-lo com a motor dinamitzador de l’hostaleria per atraure públic.