Santa Cristina d’Aro ja ho té tot a punt per celebrar, un any més, un festival ple de màgia: Nit d’Il·lusió arriba aquest vespre a la seva 22a edició amb un cartell que acull una sisena de mags de renom internacional i que s’adapta a tots els públics. I és que mans Màgiques del Món, l’ens organitzador de l’esdeveniment, té un objectiu molt clar: esdevenir un festival de màgia internacional i reconegut arreu de les contrades.

Enguany els mags participants seran el showman i humorista Chan-tún; Ernesto Planas, mag amb una gran trajectòria a l’esquena; Sergi Buka, que es defineix com a il·lusionista, ombromano i linternista; Selvin, mag natural de Rubí; Disguido, que combina música, teatre i màgia i Xevi, il·lusionista veterà natural del poble baix empordanenc i que és el director artístic i presentador de la trobada.

Per tal de poder adaptar el festival a les mesures i restriccions actuals marcades pel PROCICAT, la 22a edició de Nit d’il·lusió ha programat dues sessions, una a les 7 de la tarda i la segona a les 10 del vespre. Les entrades es poden comprar a taquilla avui mateix.