Charlie Watts, emblemàtic bateria de 'The Rolling Stones', ha mort aquest dimarts als 80 anys d'edat, segons ha confirmat el publicista del músic del llegendari grup de rock en un comunicat.

Posted by The Rolling Stones on Tuesday, August 24, 2021

"És amb immensa tristesa que anunciem la mort del nostre estimat Charlie Watts. Ha mort tranquil·lament en un hospital de Londres avui, envoltat de la seva família", segons la nota, recollida per la BBC.

El grup lamenta la pèrdua d'un "estimat espòs, pare i avi" i "un dels més grans bateries de la seva generació, i sol·licitem amablement que es respecti la privacitat de la seva família, membres de la banda i amics pròxims en aquest moment difícil".

La notícia arriba setmanes després que es va anunciar que Watts es perdria les dates de la gira estatunidenca de la banda per a recuperar-se d'un procediment mèdic no especificat. Watts va ser tractat prèviament per càncer de gola en 2004. Era membre dels Stones des de gener de 1963, quan es va unir a Mick Jagger, Keith Richards i Brian Jones en el seu incipient grup.