Páramo, el nou projecte de folk independent del músic i escriptor sevillà establert a Barcelona Saúl Ibáñez (ex-Lullaby), donarà aquest dissabte, a les 19.30 h a l’exterior de l’Ateneu 24 de Juny, el tret de sortida a la 5a edició del cicle de concerts Soterrània, la Mostra Underground de Girona. En aquesta nova edició del cicle s’han programat un total de set concerts que tindran lloc fins al pròxim 16 d’octubre.

El Soterrània continuarà el pròxim diumenge 12 amb el concert de la banda de punk i rock vigatana Bonestorm. També passaran per l’escenari del Barri Vell el 18 de setembre els barcelonins Le Pink Tzigane (gipsy swing/jazz manouche); el 25 de setembre el duo de Perpinyà Fuckboy (garage/psych/rock’n roll); el 2 d’octubre les franceses Tata! (electro/chanson); el 9 d’octubre la banda osonenca de post-hardcore Power Burkas i el dissabte 16 els barcelonins Capità Pilgrim (indie-rock), que clouran aquesta edició.

La mostra Soterrània, que l’any passat no es va poder celebrar a conseqüències de les restriccions derivades de la pandèmia, és una proposta que vol treure a la llum formacions musicals emergents que no acostumen a trepitjar els escenaris dels grans festivals, i que aposten per una manera artesana d’entendre i fer música.

Tots els concerts d’aquesta edició de la mostra, programada per Albert Mestres, se celebraran dins un recinte amb aforament limitat amb servei de bar, entrada lliure i taquilla inversa.