Durs moments per a Ainhoa Arteta. I és que dies després de sortir a la llum la seva separació matrimonial de Matías Urrea i d'haver passat gairebé un mes ingressada en un hospital sevillà després de patir un còlic nefrític que va acabar en sèpsia i que va fer témer per la seva vida, acabem de conèixer que la soprano ha patit un infart amb fatals conseqüències.

I és que tal com publicaa revista Semana, Ainhoa hauria patit una aturada cardíaca a finals d'agost que, a punt de costar-li la vida, ha provocat l'amputació d'urgència de diversos dits de les mans, ja que a conseqüència del temps que el seu cor va estar aturat, les seves extremitats van perdre el rec sanguini.

Afortunadament, la cantant lírica es recupera a poc a poc a Bilbao d'aquest infart, encara que la seva salut continua sent molt delicada i el seu estat anímic és preocupant, ja que a les seqüeles de l'aturada cardíaca s'uneixen el trauma per haver perdut diversos dits.

Una impactant notícia sobre la qual una Ainhoa Arteta, en el seu pitjor moment després dels contratemps de salut que ha patit en els últims mesos.