L’Ateneu popular Coma Cros de Salt donarà aquest divendres el tret de sortida a la programació del seu cinquè curs en funcionament. El grup Kumbarà serà l’encarregat -a les 22 h al pati de l’Ateneu- d'obrir la temporada amb un concert en el qual presentaran Semilla, el seu bateig discogràfic que destaca per oferir una fresca barreja de música jamaicana, ritmes llatins i bases electròniques.

Entre aquest mes de setembre i el desembre, l’Ateneu ofereix diverses activitats per a tots els públics així com actuacions musicals i segueix endavant amb els projectes propis del taller de bicicletes, un taller de costura i l’inici d’un projecte de teatre per joves. A més, segons ha informat el mateix equipament, en aquest nou està previst reactivar l’espai del Teler com a punt de trobada obrint aquest espai el segon divendres de cada mes al vespre.

Com a activitats puntuals hi haurà un taller de cuina silvestre a les hortes de Salt, una xerrada sobre energies renovables o un taller de compostatge. També destaquen dins la programació del nou curs les activitats mensuals del grup de lectura, la tertúlia de còmic o el grup de novel·la gràfica i il·lustració, entre d’altres.