L’Escola Municipal d’Art de Girona ha començat el curs amb més de 400 alumnes, una setantena més que l’any anterior. Cal tenir en compte que els dos darrers anys acadèmics, el 2019-2020 i el 2020-2021, es van veure alterats per la crisis sanitària de la COVID-19 i hi va haver moments en que es van suspendre temporalment les classes o es van haver de fer amb un seguiment en línia. 

Enguany, els tallers amb un major seguiment són els d’Aquarel·la, amb la professora Clara Oliveras, i Joieria, amb la professora Imma Viñals, amb un total de 24 i 26 inscrits respectivament. A causa del gran nombre de sol·licituds d’inscripció, s’han doblat els tallers de Dibuix matins, amb el professor Manel Bayo, i Aquarel·la i Pintura 1 – Iniciació, amb la professora Clara Oliveras. També destaquen EmaXics i EmaJoves, amb el professor Cesc Pujol, que comença el curs exhaurint totes les places disponibles en la majoria de franges d’edat.

S’incorporen a l’oferta formativa de l’escola dos nous tallers, el de Xilografia Japonesa Mokuhanga, amb el professor Sebi Subirós, i el de Torn ceràmic, amb la professora Providència Casals, que comença amb les places esgotades i una llista d’espera de més de 35 persones.

Finalment, per les persones interessades a apuntar-se als tallers de Gravat, de Serigrafia i de Xilografia japonesa, a càrrec del professor Sebi Subirós, als tallers d’Escultura, amb el professor Tomàs Pons, i al taller de Tapís, amb el mestre tapisser Babeus, encara compten amb les últimes places disponibles.

Així mateix, més d'una quinzena escoles de Primària de la ciutat i 27 grups, que representen un total de 637 alumnes, s’han inscrit als Recursos Educatius que es realitzen els dijous al matí a l’Escola, en els quals s’ofereixen les disciplines de ceràmica i plàstica per a infants.