La companyia gironina La 113 portarà demà a Figueres 13 i dimarts en una actuació a benefici de l'entitat We Love Uganda.

La comèdia es podrà veure a les vuit del vespre a la sala La Cate de Figueres.

Els actors han volgut col·laborar amb l'entitat figuerenca que recull fons per garantir l'educació i millorar la vida de nens d'un sector d'Entebbe, a Uganda. Aquest estiu han millorat les instal·lacions d'un orfenat i està immersa en nous projectes educatius. El mes vinent se celebrarà un festival de música i dansa amb la partipacio d'escoles al Teatre El Jardí de Figueres.

Els actors gironins han posat el seu gra de sorra per col·laborar en el projecte. I ofereixen una comèdia de situació francesa, d’un ritme frenètic. Una comèdia plena de girs sobtats, entrades, sortides, trucades, notícies inesperades, sorpreses, alegries i catàstrofe que ha tingut una bona acollida entre el públic.

Està dirigida per Júlia Mora i protagonitzada per Laura Masmiquel, Sergi Benet i Cora Rosell, vinculats a altres companyies i projectes teatrals que mostren l'empenta del sector a Girona. La companyia ha portat darrerament amb un gran èxit de taquilla Dues copes de menys a la sala Ars de Barcelona.

Et pot interessar:

Cora Rosell és la directora de la recentment estrenada escola La Diana - Escola de Teatre i Teatre Musical a Girona. Els actors se'ls pots veure també amb la companyia Oriart.

La 113 s'estrena a La Cate de Figueres demà amb una representació solidària.