Els habitants de Venècia estan cansats del turisme de masses i dels turistes que arriben en grans creuers, i tenen un pla sinistre per acabar amb ells. En aquest context, arriben a Venècia un grup de turistes espanyols aliens a l’amenaça que els espera a Veneciafrenia, la nova pel·lícula d’Álex de la Iglesia, que ahir va presentar al festival de cinema de Sitges.

Durant el seu pas pel festival, De la Iglesia va aprofitar per anunciar que el cineasta Jaume Balagueró dirigirà la pel·lícula de terror Venus basada en el conte Els somnis a la casa de la bruixa de H. P. Lovecraft. La cinta formarà part del segell The Fear Collection, del qual en formen part Pokeepsie Films, productora d’Alex de la Iglesia i Carolina Bang, Sony Pictures International Productions i Amazon Prime Video. «És un privilegi que el Jaume Balagueró faci una pel·lícula de terror amb nosaltres», va dir.

El festival també va rebre ahir la visita de l’actriu Noomi Rapace, que hi va presentar El viaje, un thriller d’humor negre dirigit pel cineasta noruec Tommy Wirkola, i Lamb.

La protagonista de la saga Millenium va explicar que és un honor per a ella estar al certamen amb dues pel·lícules amb dos personatges tan diferents.