La Oreja de Van Gogh, Bad Gyal i Stay Homas actuaran en la segona edició del Girona Music Festival, que se celebrarà del 30 de juny al 10 de juliol a l’annex del camp de futbol de Montilivi. El certamen gironí, que preveu anunciar més concerts pròximament, ja ha fet públic un primer grup d’artistes que hi actuaran, i entre els quals també hi ha la cantant de música familiar Dàmaris Gelabert i els rapers Ayax y Prok. De moment, ha posat a la venda 3.000 entrades per a aquestes actuacions.

En la primera edició, celebrada el passat mes de juny, uns 6.000 espectadors, segons l’organització, van assistir als concerts de Nil Moliner, Antonio Orozco, Miki Núñez i Vanesa Martín.  Per a l’edició de l’estiu que ve, els organitzadors han doblat l’aforament per concert, passant de 1.500 a 3.000 assistents amb tot el públic dret, sense seients

Entre les cites ja anunciades per l’organització destaca l’actuació de Bad Gyal, que passarà per l’espai annex de l’estadi del Girona el 2 de juliol, o el retorn de la banda basca La Oreja de Van Gogh a la ciutat tretze anys després de l’última vegada el 8 de juliol.

L’endemà, 9 de juliol, serà el torn dels germans andalusos Ayak y Prok.Stay Homas, el grup que es va posar de moda durant el confinament, actuaran al Girona Music Festival el 10 de juliol, el mateix dia que Dàmaris Gelabert, una de les estrelles de la música familiar.

En els pròxims mesos, el festival gironí farà públic el cartell complet de concerts, que aniran acompanyats, a més, d’altres propostes paral·leles com ara un market.