La 34a edició del Mostrar’t de L’Estació Espai Jove de Girona arrencarà aquest dissabte a les 12 del migdia amb un concert del cantant Phoac, organitzat en col·laboració amb el festival Neu! i un projecte museístic interactiu. Entre les 12 i les 6 de la tarda, a més, la zona de les palmeres del parc Central acollirà l’Oasi Sonor, un projecte de museïtzació interactiva impulsada pel laboratori creatiu d’experiències sensorials Lighthink Lab.

Aquest projecte museístic tracta d’una obra creada per set artistes que ja havien participat en anteriors edicions del Mostrar’t (Alícia Bullich, Aura Cosmica, Esteve Holgado, Joan Domínguez, Linette Mensen, Berta Llenas i Yan Visuals) i s’ha impulsat en el marc del PECT Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial.

Mostrar’t va néixer l’any 2007 amb l’objectiu de donar un impuls als artistes plàstics de la ciutat i rodalies. Aquest any, l’Estació Espai Jove acollirà diverses propostes artístiques fins al mes de juny.

Començarà la pintora Aurora Peres, que hi exposarà del 24 de gener al 24 de febrer. De l’1 al 31 de març, s’hi podrà veure l’obra de l’escultor Pep Boadas; del 4 d’abril al 5 de maig, la de l’artista Marc Agustí, i del 9 de maig al 10 de juny, la de la poeta Karla Martí.