El trompetista David Solernou ha mort als 30 anys, segons ha informat l'Orquestra Selvatana, de la qual formava part, a través d'un missatge a les xarxes socials.

"Aquesta nit ens ha deixat el nostre trompetista David Solernou. Excel·lent persona, músic i company. Els teus companys de la Selvatana et recordarem sempre, per la teva alegria, musicalitat i gran amic i persona", ha destacat la companyia en el seu escrit, en el qual també ha donat "el condol més sentit a la família, especialment a l’Andrea i pares".

Format al Liceu

Format al Conservatori Superior de Música del Liceu, en el seu currículum també hi figuren estudis al Conservatori de Música de Manresa i treballs a l'escola Esclat de Manresa, l'Aula de Trompeta de Ponts, i els centres barcelonins Àrtic Escola de Música i Laboratori Sonor i Trémolo Escola de Música i Arts Escèniques. També va ser professor de La Big Band del Guillem Catà.

A l'Orquestra Selvatana hi va debutar fa uns dos anys, un treball que recentment va ser distingit als Premis Arcs 2021, amb el guardó a la millor gira d’orquestra o grup de ball. "Em fa feliç formar part d’aquest gran grup humà que forma la Selvatana", va afirmar aleshores Solernou.

Commoció entre músics i amics

La notícia de la seva mort -per causes naturals- va generar una allau de mostres de condol a les xarxes socials.

Un dels usuaris que recordava i valorava la seva figura, destacava un dels últims textos que Solernou va compartir a les xarxes socials:  “Amb 30 anys tinc la sort de dir que visc d'aquest bonic ofici que és la música tant com a intèrpret i com a docent però la veritat que no és un camí fàcil… però al mateix temps et sents orgullós d'arribar aconseguir-ho. Són temps diferents i més difícils però el somnis estan per perseguir-los! Ah! I agradaria que fóssim immortals per poder gaudir dels avis, pares, fills, amics… tota la vida però el guió és un altre i ens toca gaudir dels quatre dies que dura el joc. Tempus fugit!”