L’edició del 2023 del festival Primavera Sound se celebrarà en dos caps de setmana consecutius a Barcelona i a Madrid. Els dies 1, 2 i 3 de juny tindrà lloc, com ja és habitual, al Parc del Fòrum de Barcelona-Sant Adrià de Besòs, i el 8, 9 i 10, a la Ciutat del Rock d’Arganda del Rey, a Madrid. La mostra catalana s’estén cap a la capital d’Espanya després de certes tensions amb l’ajuntament de la ciutat comtal a finals de l’any passat.

A les dues ciutats, el Primavera Sound mantindrà la seva identitat de festival urbà amb la programació de Primavera a la Ciutat durant la resta de dies de la setmana. Així mateix, tant a Barcelona com a Madrid, aquesta programació s’integrarà als espais culturals de cada seu amb diferents activitats musicals abans de les jornades principals.

«L’aterratge a Madrid no és més que l’últim capítol en la nostra llarga i estreta relació amb la ciutat –assenyala la mostra en un comunicat–, però també el primer de tot el que ha d’arribar. Per comunicacions i connexions, pels antecedents, d’un Primavera Sound que el 2023 començarà a Barcelona i acabarà a Madrid només en pot sortir beneficiat el nostre públic. Doble seu, doble il·lusió».

La nota prossegueix: «Des de Primavera Sound no podem estar més que agraïts a la Comunitat de Madrid, a l’Ajuntament de Madrid i a l’Ajuntament d’Arganda del Rey per totes les facilitats i entusiasme amb què han estat i estan treballant amb nosaltres perquè aquesta edició que tanta il·lusió ens fa sigui una realitat el 2023».