La cantant Rosalía ha anunciat la seva gira mundial 'Motomami World Tour', que començarà el 6 de juliol a Almeria i tindrà concerts en el Wizink Center de Madrid el 19 i 20 de juliol i en el Palau Sant Jordi de Barcelona el 23 i 24 del mateix mes.

Les entrades pel 'Motomami World Tour' sortiran divendres que ve 22 d'abril a les 10.00 hores.

Després del concert a Almeria, Rosalía actuarà a Sevilla el 9 de juliol; a Granada el dia 12, a Fuengirola (Màlaga) el 14 i a València el 16 de juliol, informa la promotora Live Nation.

Després de Madrid i Barcelona, tindrà concerts a Barakaldo (Biscaia) el 27 de juliol, a la Corunya el dia 27 i a Mallorca l'1 d'agost.

La gira seguirà a Ciutat de Mèxic, Guadalajara i Monterrey (Mèxic), Sao Paulo (Brasil), Buenos Aires (Argentina), Bogotà (Colòmbia) i San Juan (Puerto Rico).

Conclourà als Estats Units, on farà concerts a Boston, Nova York, Toronto, Washington DC, Chicago, San Diego, San Francisco, Inglewood, Houston, Irving i Atlanta.

L'artista catalana va publicar al març el seu nou àlbum 'Motomami', que compta amb 16 temes entre els quals destaquen 'Hentai', 'La fama' --al costat de The Weeknd-- 'Chicken Teriyaki' i 'Saoko', entre altres.