El Teatro Colón de Buenos Aires, el més important de l'Argentina, acollirà aquest dissabte 23 d'abril, un concert del duet a quatre mans Carles & Sofia piano duo. El debut dels artistes gironins en un dels millors teatres de l'Amèrica Llatina s'hauria d'haver produït el juny del 2020, però va haver de posposar-se per la pandèmia.

Finalment, i emmarcat dins del cicle Recitales en el Dorado, el duet de pianistes podrà oferir el dia de Sant Jordi un programa a quatre mans amb obres del seu projecte propi de transcripcions de Lieder de Schubert i Brahms, de l'òpera Goyescas d'Enric Granados i de la virtuosa La Valse de Ravel. La part del concert dedicada als lieder de Schubert i Brahms és una petició especial de la direcció artística del teatre, després d'haver escoltat el seu enregistrament dels Lieder de Brahms per al segell KNS Classical.

El duet de pianistes recomença la seva activitat de concerts després de nombrosos ajornaments per la pandèmia i, després de l'Argentina, ja tenen programats recitals a Finlàndia, Itàlia, França, Alemanya i Txèquia.