L’onzena edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) oferirà 55 concerts entre l’1 de juliol i el 22 d’agost. D’aquesta manera, la programació s’amplia i s’incorporen cinc nous municipis a les seus on tindran lloc les actuacions, entre ells Ger i Sant Feliu de Pallerols.

Una de les principals novetats d’enguany serà el nou format de migdia anomenat Concerts amb Gust, en el marc del qual es programaran set propostes -una d’elles a Llívia- que inclouran un tast de productes de proximitat.

El festival comptarà en aquesta edició amb la participació de 21 grups i solistes repartits per 38 municipis de Catalunya, Andorra i la Catalunya del Nord. L’oberturà del certamen serà Música Alchemica, dirigida per Lina Tur, a la catedral de la Seu d’Urgell.

Les entrades ja estan a la venda, així com també les dels diversos paquets turístics vinculats a les actuacions programades, que inclouen l’allotjament i l’assistència als recitals. El festival segueix apostant per una oferta complementària a la musical feta a partir de la promoció del patrimoni local, gastronòmic i natural del Pirineu, tot oferint mig centenar d’activitats incloses amb el preu de l’entrada.