nova seu del festival píndoles. Sant Feliu de Guíxols va acollir divendres i ahir el primer tast del festival Píndoles, que ofereix obres de teatre breu inèdites en espais no convencionals. La cita, que fins ara se celebrava només a Barcelona, ha estrenat Sant Feliu com a nova seu amb la programació de nou obres de teatre breu amagades en espais singulars i dirigides a un reduït nombre d’espectadors. Divendres la programació estava dedicada a alumnes d’institut i ahir al públic general.

Cantadeta d’havaneres a l’Auditori | COAC GIRONA

els premis d’arquitectura s’escampen. Les obres seleccionades dels Premis d’Arquitectura 2022 arriben per primer cop els carrers de totes les capitals de comarca gironines. La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha instal·lat als carrers més emblemàtics de totes les capitals de comarca, i també a la ciutat de Blanes, unes estructures efímeres en forma de lletra L en les quals s’hi reprodueixen els projectes que opten als guardons que es lliuen el dia 27.

Cantadeta d’havaneres a l’Auditori | ANIOL RESCLOSA

havaneres pels més petits. Uns 300 alumnes gironins de cinquè de primària van participar ahir al matí en la primera Cantadeta d’Havaneres a l’Auditori de Girona, el resultat d’un projecte escolar que acosta als més menuts les havaneres. Simulant la tradicional cantada de Calella, els petits cantors van actuar amb el grup Port Bo en un concert que simulava una conversa entre un net i un avi i que girava al voltant de les cançons de mariners i pescadors.