Sant Feliu de Guíxols ha acollit amb èxit aquest cap de setmana el Festival Píndoles de teatre breu en espais no convencionals. Les propostes d’aquesta vuitena edició del festival han respost a l’objectiu de donar visibilitat a nous talents, entre les quals ha destacat la «píndola» creada per alumnes del Batxillerat Escènic de l’Institut Sant Elm.

En total han estat nou les obres d’un quart d’hora aproximadament, interpretades en espais singulars i dirigides a un reduït nombre de persones. Entre aquestes, hi ha hagut sis peces de les companyies que han participat en el programa de suport a la creació que promou el festival i altres tres estrenes més, una d’elles la dels alumnes de l’institut ganxó.

La primera jornada, que va ser el divendres, va estar dedicada als estudiants i va tenir un propòsit divulgatiu, ja que després de la funció es va fer un debat per conèixer els processos creatius.

Dissabte va ser el torn del públic general, en el que es van presentar de forma simultània sis estrenes. Per exemple, dues d’aquestes, Cadira de braços i El Tiet, van tenir lloc a l’Espai Thyssen al Monestir, mentre que altres es van representar a jardins i altres espais de Sant Feliu amb una notable resposta.