Los Manolos, Maria Arnal i Marcel Bagés, Amaia i Ramon Mirabet són alguns dels artistes que participaran en la propera edició del festival White Summer de Pals. La cita empordanesa celebrarà el desè aniversari del 5 al 28 d’agost amb 24 dies amb programació musical a diari, repartida en tres escenaris diferents; gastronomia, una selecció d’arts escèniques i l’habitual mercat de disseny i artesania.

L’encarregat d’inaugurar el festival el 5 d’agost serà el duet africà Amadou & Mariam, obrint un cartell que també inclou Pol Batlle amb Rita Payés (8 d’agost), Maria Arnal i Marcel Bagés amb la gira Clamor (11 d’agost) o el mític grup Los Manolos (15 d’agost), que celebren tres dècades.

També seran al festival del Mas Gelabert de Pals la cantant Amaia (20 d’agost), Ferran Palau (25 d’agost) i Ramon Mirabet (27 d’agost).

Pels més petits, hi ha previstes les actuacions d’El Pot Petit (6 d’agost), Reggae per Xics (9 d’agost) i Dàmaris Gelabert amb Mou el cos (17 d’agost).

I més enllà de l’apartat musical, la programació de la cita palenca inclou també propostes com la del bailaor El Yiyo (22 d’agost) i un espectacle del Mag Lari.

El festival ja ha posat a la venda les entrades i els abonaments, que inclouen l’accés durant tots els dies del certamen.