El festival de dansa Figueres es Mou inclourà per primera vegada dues propostes de pagament per «millorar la qualitat artística de la programació», segons l’organització. The Frame i Secrets són els dos primers espectacles anunciats de la programació de la novena edició, que se celebrarà del 30 de juny al 3 de juliol.

The Frame, de la companyia Eléctrico 28, s’inspira en les observacions urbanes de Georges Perec, i convida una cinquantena d’espectadors a pensar i compartir el transcórrer de la vida quotidiana. Pel que fa a Secrets, és una instal·lació de jocs plantejada com un espectacle vivencial de carrer. Amb un aforament per a una vuitantena d’espectadors a partir de set anys, és un recorregut circular de la mà de la companyia d’arts de carrer Tombs Creatius.  

Aquestes seran les dues propostes de pagament del certamen organitzat per Agitar. Les entrades, a preus de 9 i 3 euros , es podran adquirir a partir de dimecres. Pel que fa a la resta d’espectacles, seran d’accés lliure i sense límit d’aforament, com és habitual.