L’exposició col·lectiva d’arts visuals de l’Inund’art arriba aquesta setmana a la Casa de Cultura de Girona. Les obres d’onze artistes seleccionades pel festival es podran veure fins al 30 de juliol a la planta baixa de l’equipament.

D’entre les peces de Carla Palacios, Anna Jornet o Sergio Cabrera que s’hi poden veure, destaca el treball de Laetitia Grün, guanyadora del Projecte Transfronterer en col·laboració amb l’Associació Agit’hé i Casa de la Generalitat a Perpinyà. Es tracta d’À travers, un projecte d’investigació que crea una transcripció singular de la natura i posa una mirada poètica al paisatge.

També en sobresurt el treball seleccionat a través del Projecte de La Menció Especial, Maresia d’Azucena Momo i Maria Alzamora, que inclou una exposició itinerant al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, a la Sala d’Art Jove de Barcelona i Ca l’Anita de Roses.

D’altra banda, la Casa de Cultura també inaugura avui les exposicions fotogràfiques Savieses de la humanitat d’Olivier Föllmi, una exposició del Centre international du photojournalisme de Perpinyà i A qui dius vell? de David Brunett, que va formar part del darrer Visa Pour l’Image.

La mostra de Föllmi té com a tema la saviesa de la humanitat, amb instantànies captades en indrets de l’Himàlaia, la Xina o l’Índia i contextualitzades amb cites de pensadors o activitstes com Martin Luther King.

Pel que fa a l’exposició de Burnett, presenta les competicions esportives per a gent gran als Estats Units, un tipus de tornejos en què participen tant esportistes retriats com aficionats que han començat a competir després de jubilar-se.