No hi ha cap altre lloc a Espanya que reuneixi tantes persones arribades de punts tan diferents del planeta. No hi ha cap altre lloc tampoc on madrilenys, catalans, andalusos o gallecs s’ajuntin sense saber-se qui són els uns i els altres. Dic això, perquè aquest dijous, la revista Woman va celebrar a Eivissa el 30è aniversari. L’acte va reunir polítics, empresaris, artistes i famosos que van gaudir de les creacions de catorze dissenyadors de la moda Adlib. Va obrir la desfilada la model Judit Mascó. La gran Judit, la millor. I ho és perquè ha arribat un moment a la seva vida que tot el que fa ho gaudeix i ho sent. Per això desfila a Eivissa per a Woman o presideix la fundació Ared que fa un treball admirable ajudant a fomentar la integració social i la incorporació laboral de persones en situació de risc d’exclusió. La Judit és molt crac, però Martina Klein, Verónica Blume i Laura Sánchez li segueixen els passos i les quatre s’ho van passar d’allò més bé desfilant.

Laura Sánchez, Martina Klein, Judit Mascó i Verónica Blume.

Va ser una nit inoblidable. Només calia veure les cares de felicitat dels presents. A la incansable empresària eivissenca Carmen Matutes la vam veure fent broma amb la simpàtica Mar Flores. Joan Gracia, jubilat ja del Tricicle, però exercint ara com a exitós director de la part artística del Lio, observava amb atenció la desfilada potser pensant que ben aviat la seva filla, Julieta, serà una top model. Recordeu el vostre nom, va camí de l’èxit.

Hi havia la modista Rosa Clará, molt atenta a tots els detalls de la desfilada, i al seu marit, l’empresari Josep Artigas. Va ser un acte elegant, amable i divertit. Va gaudir de valent el periodista i escriptor Juan Cruz, que em va presentar Elena Ruiz Sastre, la directora del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, que fa ni més ni menys que 32 anys al càrrec. Hi van assistir també personatges habituals de les revistes del cor com Sonia Ferrer, Fonsi Nieto, Helen Lindes o Fiona Ferrer. Per part seva, Javier Moll, editor de Woman però també del Diario de Ibiza i de 24 capçaleres més, explicava que veia complert un somni i mostrava la seva satisfacció observant les sinergies entre diversos mitjans de Prensa Ibérica. Al costat, Arantza Sarasola, la seva dona i vicepresidenta del grup, va destacar els valors artesanals de la moda Adlib Eivissa mentre assenyalava que la desfilada de Woman donava la benvinguda a l’estiu. La família Moll és habitual a l’illa, com també ho és un altre dels assistents, l’empresari i directiu del FC Barcelona Jordi Llauradó, una de les empreses de la qual, la immobiliària Civitas Pacencis, posarà nom a l’estadi de l’Atlètic de Madrid.

No és habitual a l’illa, però va rebre felicitacions a tot arreu la presidenta executiva d’Holaluz, Carlota Pi. També d’ella i dels valors de la seva companyia energètica en sentirem a parlar molt i bé. Pel que fa a les autoritats locals no en va faltar ni una. Des de la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol fins al president del Consell dEivissa, Vicent Marí. Per cert, va ser l’únic que va lluir corbata.

Va tancar la desfilada al costat de les top la directora de Woman, Mayka Sánchez amb una imatge que de ben segur recordarà per sempre. I després, és clar, va venir la festa. Martina Klein estava enyorada de la seva parella, Àlex Corretja. L’extennista havia de ser a Eivissa, però el van reclamar a Wimbledon per presentar un programa per a Eurosport Internacional. La pena és que a Espanya no el veiem i el tennis, sense els comentaris de l’Álex, és menys tennis. Doncs això, que l’inici dels actes del 30è aniversari de Woman va ser un èxit total. És més, hi ha qui ja reclamava que la desfilada i la festa haurien d’instaurar-se com un esdeveniment fix ja al calendari estival. La festa va acabar a Pacha, on bona part de l’equip de Woman va rebre la felicitació del conseller delegat de Prensa Ibérica, Aitor Moll; de la seva dona, Usoa Arregui, i del director general de la companyia, Sergi Guillot. Després de Pacha, un ja no pot explicar el que va passar…