El festival Istiu de Castelló d'Empúries ha tancat la segona edició amb 3.786 espectadors i una ocupació mitjana del 79%. El concert d'Albert Guinovart diumenge a la nit va cloure la segona edició del cicle de Castelló i Empuriabrava, que va exhaurir les entrades per a actuacions com les de Ferran Palau, Mishima o El Pot Petit.

En total, entre dilluns i diumenge ha ofert una quinzena de propostes de diferents formats: dels 1.500 espectadors que van veure El Pot Petit al Trabuc a les actuacions de petit format al Convent de Santa Clara amb Delafé o Ferran Palau per a poc més d'un centenar de persones en una proposta íntima que situa l'espectador a tocar dels artistes.

El festival ha atret públic de 224 poblacions diferents, principalment de l'Alt Empordà i de les comarques gironines però també de moltes ciutats de la demarcació de Barcelona i de la Catalunya Nord. Concretament, tres de cada quatre espectadors, el 73%, eren veïns de poblacions gironines, mentre que el 25% del públic provenia de municipis barcelonins. El 2% restant corresponen a habitants de Tarragona, Lleida, la Catalunya Nord i altres ciutats de l'Estat espanyol.

L'organització fa una valoració «molt positiva» d'aquesta segona edició, ja que s'ha incrementat el nombre d'espectadors i el nivell d'ocupació respecte a la primera edició, consolidant la proposta cultural del festival.