Aquest dissabte 30 de juliol s'ha celebrat la primera edició de l'Empordà Music FestivalLa Bisbal d'Empordà. Prop de 4.000 persones han gaudit de les més de 10 h de música en directe. Tampoc s'ho han volgut perdre algunes de les autoritats de la zona com el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, l'alcalde de la ciutat, Enric Marquès; el regidor de cultura, Carles Puig; i la consellera comarcal de Cultura del Consell Comarcal del Baix Empordà, Agnès Gasull.

Els concerts van començar a les 18 h a l'aparcament del Camp de Futbol VellZzoilo va ser l'artista d'inaugurar el festival. Un concert que sobretot va fer vibrar el públic jove amb el seu èxit 'Mon amour'. A continuació Lágrimas de Sangre que com diu una de les seves mítiques cançons 'Voy a celebrarlo', ho van fer amb magnificència. Després va ser el torn de les dues bandes valencianes del cartell, La Fúmiga i ZOO, els més esperats i aplaudits. El discjòquei Carles Pérez va mantenir els nivells d'adrenalina amb els temes més escoltats a Ràdio Flaixbac. Finalment, el públic fidel empordanès, però no només, ho va donar tot amb l'Orquestra Di-versiones i amb la sessió d'en Carlos Selektah, que va clausurar aquesta primera edició.

66

Totes les imatges de l'Empordà Music Festival

Més enllà de la bona música, la zona village va ser l'espai menys frenètic i de descans, tot i que les foodtrucks van funcionar a ple rendiment des de la tarda fins a la matinada, així com les barres de begudes. Un cop passada aquesta primera edició, l'organització farà balanç de com ha anat tot i ja pensa en una segona edició del festival. És un festival autogestionat per l'Associació Juvenil i Cultural Els Voltors que compta amb el patrocini d'Estrella Damm, Coca-Cola, Casa Negre, Sol Gironès i Transports i Grues J. Solés i amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Bisbal d'Empordà, el Consell Comarcal del Baix Empordà i la Diputació de Girona.