Els «espetos», un tècnica d’enfilar i coure el peix típica de Màlaga, es poden degustar també a la Costa Brava. El restaurant ROOs Empuriabrava compa barca d’ «espetos» amb peix de la costa (sardines, pop, orada, llobarro, calamar i verat), que es couen alcaliu amb fusta d’olivera.

El local ha organitzat un cicle de sopars-concert durant els quatre dijous d’aquest mes d’agost. Els concerts programats pel que resta de mes, que s’iniciaran a les 22.30 h, són els següents: La figuerenca Naiara López, enfocada en el pop espanyol, actuarà l’11 d’agos. El 18 d’agost serà el torn del cantant d’Empuriabrava Aitor Palazuelo, veu i guitarra que farà tàndem amb el saxofonista del Far d’Empordà Tobias Stein amb un repertori de flamenc fusió. El darrer concert d’agost serà el dia 25 amb el rosinc Delpuerto, que presentarà la seva proposta de pop rock amb tocs alternatius, ja sigui amb temes propis o versions.