La zona del brollador dels jardins de l’1 d’octubre, al passeig del Mar de Palamós, seran avui l’escenari d’una nova edició de la Mostra d’Art, organitzada pel Cercle Artístic de Palamós en conveni amb l'Ajuntament. A partir de les 16 h i fins la mitjanit, aquest espai es convertirà en una gran exposició d'art a l'aire lliure, on els visitants podran passejar entre les diverses parades dels artistes, que posaran a la venda una àmplia mostra de les seves obres tant de dibuix com de pintura.

L'organització de la Mostra d’Art, segons assenyala un comunicat l’Ajuntament de Palamós, preveu comptar en aquesta edició estival de la fira amb la participació de més d’una vintena d’artistes arribats de diversos punts del país. La fira forma part de les activitats incloses en el conveni signat entre el cercle artístic palamosí i el consistori del municipi baix-empordanès, que té per objectiu fomentar una sèrie d’activitats vinculades amb el món de l’art, al llarg de tot l’any.

El Cercle Artístic compta amb una vuitantena de socis i en la seva seu del carrer d’Orient, ofereix cursos i tallers de pintura. L’entitat també organitza durant l’any cursos de dibuix, sessions de model i línies de pintura.