La cançó ‘Despechá’ ha vist poc la llum, però abans de ser publicada ja es va autoproclamar un dels 'hits' de l'estiu més destacats amb un recorregut i una expectativa per part dels fans de Rosalía.

I, després de l’alt seguiment de tots els passos que feia la cantant amb el tema prometedor, ja des dels segons que avançava en la seva gira ‘Motomami Tour’, els vídeos publicats a YouTube recreant com podria ser el tema o la gravació del videoclip en el seu pas per Mallorca en plena gira, no podia passar per alt la data de publicació del videoclip del ‘hit’.

La cantant no va dubtar a augmentar les expectatives del videoclip de ‘Despechá’ amb un avenç de 20 segons publicat dimarts a les seves xarxes socials i canals de YouTube, un dia abans de la publicació oficial del vídeo, dimecres a les 6 de la tarda.

El vídeo

El videoclip de la cançó mostra un ambient alegre i estiuenc a les platges de Mallorca per disfrutar l’estació més càlida de l’any. També mostra diverses situacions habituals: gent que passa calor, pícnic en família, nens que juguen amb l’aigua, la sorra i les petxines... I tot passat per aigua.