L’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro va acollir aquest cap de setmana una nova edició del Nit d’Il·lusió. Impulsat pel fill il·lustre del poble, l’il·lusionista Xavier Sala Costa, l’edició d’enguany ha comptat amb alguns dels millors mags internacionals.

La gran nit d’estiu va començar amb el francès Jean Garin, el qual va portar la màgia innovadora, la màgia moderna a través de les noves tecnologies. L’andalús Mario López va fer honor al primer premi de micromàgia que va guanyar al 2014 a nivell europeu amb un número còmic en que tot el seu cos era com una font de sal. La tercera actuació va anar a càrrec de la xinesa Zheng Fusion, una de les millors magues del planeta. La 23a Nit d’il·lusió va continuar de la mà del francès Jimmy Delp, el qual està considerat com el millor mag còmic.

El bon nivell de la màgia va seguir anant a l’alça amb el canari Héctor Mancha, el segon mag d’Espanya. I finalment l’alemany Peki va tancar la gal·la convertint l’escenari en un jardí de flors i meravellant als assistents.