La carpa de Nits de Circ ja està preparada perquè el públic de la Ciutadella de Roses pugui veure avui trapezistes volant sota els estels. Després del gran èxit de la primera edició, el festival proposa, enguany, un espectacle que serà totalment nou, comptant amb més funcions, convidant artistes internacionals i allargant-se durant més dies.

L’original concepte de fer circ a l’aire lliure és un gran atractiu pel públic i, vistes les bones sensacions de l’any passat, en la que va ser la primera edició de Nits de Circ, aquest estiu el festival ha tornat amb una proposta singular, intergeneracional i internacional. Després d’un reeixit pas per Besalú, on es va arribar a una ocupació del 96% amb 5.036 espectadors, ja s’han venut més de 10.000 entrades pels espectacles que es faran a la fortificació de Roses. De fet, aquestes xifres han fet que l’organització decidís afegir una funció més de les que es preveien, la nit del 21 d’agost.

Les funcions de circ del festival reuniran a Roses 24 artistes de vuit països diferents i, en total, es podran veure vuit atraccions: «La roda de la mort», dels reconeguts artistes equatorians Navas Team; el patinatge artístic d’alt voltatge del Duo Donnert d’Hongria; els salts al trapezi volant de la xilena Camila Palma; Krasimir Vasov, revelació búlgara de l’equilibrisme; l’humor sense paraules del català Eric Boo; els vols a 8 metres del terra sobre cintes aèries del Duo Moment of Love vietnamita i la força dels acròbates Troupe Hassak de Kazakhstan.

L’espectacle Nits de Circ té una durada d’una hora i mitja i els preus de les entrades oscil·len entre els 14 i els 44 euros.