Diari de Girona

Diari de Girona

Més teatre Verbatim aquesta tardor de la Planeta

«Com destruir una casa» i «Beuré de la teva aigua», finalista del Quim Masó, són les dues propostes més destacades pels propers mesos

Les actrius de «Com destruir una casa». DdG

La temporada de tardor durà a la sala La Planeta de Girona Beuré de la teva aigua i la nova producció del cicle de teatre Verbatim, Com destruir una casa, aquest cop amb el dramaturg figuerenc Oriol Morales al capdavant i la problemàtica de l’habitatge com a tema central. L’entrena d’aquest muntatge del cicle de Verbatim que impulsa La Planeta, el 2, 3 i 4 de desembre dins la programació de Temporada Alta és una de les cites més destacades de la XXXII Proposta de Teatre Independent de La Planeta, que arrenca divendres vinent. Fins al desembre, la sala programa sis espectacles. 

Càndid o l’optimisme, un espectacle de nova creació de Miquel Mas Fiol a partir de l’obra de Voltaire i interpretat per Lluís Oliver arribarà a l’equipament el 24 i 25 de setembre. 

El 31 i 1 de novembre serà el torn de Beuré de la teva aigua, de Dobrin Plamenov, amb Marc Tarrida de protagonista. Es tracta del projecte finalista del XV premi Quim Masó de Producció Teatral. 

La temporada començarà el 16 i 17 de setembre amb Ana y Serafín, inquilinos de la periferia de la Factoria Los Sánchez sobre la immigració dels seixanta. És un dels tres espectacles repescats de la temporada passada, ajornats per diverses causes. 

Els altres dos són Despertar de Discàlia Teatre (30 de setembre i 1 d’octubre) i l’espectacle familiar Cösmix de Teatre Mòbil (18 de setembre).

Compartir l'article

stats