Els nord-americans The Main Squeeze s'afegeixen al cartell del Black Music Festival

Seran uns dels caps de cartell, juntament amb els ja anunciats The Temptations i Lady Blackbird

Lady Blackbird, The Temptations i The Main Squeeze

Lady Blackbird, The Temptations i The Main Squeeze / Black Music Festival

Alba Carmona

Alba Carmona

Els nord-americans The Main Squeeze oferiran el seu únic concert a Europa dins la programació del Black Music Festival, que se celebrarà al març. El grup de Los Ángeles, que farà el seu debut a Catalunya a la sala La Mirona, serà un dels caps de cartell del festival, juntament amb els ja anunciats Lady Blackbird i The Temptations. 

El concert de Lady Blackbird tindrà lloc l'11 de març a l'Auditori de Girona, el mateix escenari que servirà perquè, el 25 del mateix mes, The Temptations ofereixin l'únic concert que faran arreu de l'Estat. 

El festival també comptarà amb l'organista de blues soul rock australià Lachy Doley (25 de març a La Mirona); el senegalès resident a Catalunya Momi Maiga (10 de març al Centre Cultural La Mercè de Girona); el guitarrista britànic Jack Broadbent (26 de maç al Centre Cultural La Mercè); el cantant de Surinam resident a Barcelona Clarence Bekker (18 de març a la Pista Crec Sant Daniel de Girona); el duet madrileny de rock Kamikaze Helmets (18 de març a la Posta Crec Sant Daniel), i el grup de gospel-funk de Barcelona Live Choir (12 de març a La Sitja, a Fornells de la Selva).

A més, el Black Music Festival acollirà l'espectacle Disco Fever de la Black Music Big Band amb l'Ensemble Jove Orquestra De Les Comarques Gironines, que repassarà èxits de la música disco. Serà el 17 de març a l'Espai Ter, a Torroella de Montgrí.

En la seva 21a edició, el festival arribarà per primera vegada a Mallorca. Serà el 4 de març la Sala Zombies de Sa Pobla, que acollirà les actuacions dels càntabres Los DelTonos i dels mallorquins Roulotte.

Les entrades ja estan a la venda.