«Los perros» i «Gold» de Roberto Olivan, plats forts del DesembreEnDansa de Celrà

La setena edició del cicle dedicat a la dansa comença demà i s’allargarà fins diumenge

«Los perros» de Marcos Morau i Led Silhouette.

«Los perros» de Marcos Morau i Led Silhouette. / DdG

Alba Carmona

Alba Carmona

DesembreEnDansa, el cicle dedicat a la dansa de Celrà, tornarà a omplir d’activitats formatives, d’exhibició i creació diversos espais del municipi a partir de demà i fins diumenge. En la seva setena edició, la iniciativa impulsada per l’Ajuntament, l’Escola Municipal de Dansa i l’Animal a l’Esquena, s’endarrereix una mica respecte les seves dates habituals i concentra en tres dies propostes dirigides tant a professionals del sector com a estudiants i públic en general, entre les quals destaquen els espectacles Los perros, dels navarresos Led Silhouette i el prestigiós coreògraf Marcos Morau de La Veronal o Gold, una coproducció del Mercat de les Flors i la companyia de Roberto Olivan.

El tret de sortida del cicle es farà al Mas Espolla, seu de l’Animal a l’Esquena, demà, amb Nunca verás nada igual porque nunca verás nada igual, una prèvia del procés de creació de la companyia Los Informalls, que també impartirà un taller a l’Escola Municipal de Dansa.

Dissabte serà el torn de Los perros, que després d’estrenar-se a Fira Tàrrega i passar per Temporada Alta es veurà a l’església de Celrà o Cometa, un muntatge familiar de la ballarina i coreògrafa Roser López Espinosa al Teatre L’Ateneu, mentre que la companyia Pilar de Dos, guanyadora del premi Delfí Colomer, presentarà la peça Intent desmuntat al pavelló de les piscines.

Diumenge hi ha previst Gold de la companyia Roberto Olivan a L’Ateneu i lindy hop amb una classe magistral i un concert, entre altres activitats.

Totes les activitats programades en aquesta edició del DesembreEnDansa són gratuïtes, a excepció dels tallers i dels espectacles Cometa i Gold.

Subscriu-te per seguir llegint