Josep Maria Pou, «Fàtima» i «Hamlet.01», al teatre de Roses

L’humor el posaran Quim Masferrer amb «Bona gent» i la nova producció de Cascai Teatre, «Un tal Quixot»

«Fàtima» de Jordi Prat i Coll, amb Mercè Arànega i Queralt Casasayas.

«Fàtima» de Jordi Prat i Coll, amb Mercè Arànega i Queralt Casasayas. / DdG

Alba Carmona

Alba Carmona

Fàtima, de Jordi Prat i Coll; El pare, amb Josep Maria Pou o Hamlet.01 de Sergi Belbel i Enric Cambray seran alguns dels plats forts de la nova temporada del Teatre Municipal de Roses, que es posarà en marxa el 29 de gener. 

Josep Maria Pou durà al teatre rosinc El pare, un retrat sobre l’Alzheimer, mentre que el dramaturg i director Sergi Belbel presenta aquesta temporada Hamlet.01. El protagonista de la tragèdia més famosa de William Shakespeare, interpretat per Enric Cambray, s’enfrontarà al primer acte de l’obra. 

Per la seva banda, Mercè Arànega i Queralt Casasayas protagonitzaran Fàtima, un viatge perillós cap a la drogoaddicció ambientat en els carrers del Raval barceloní, que planteja temes com la pèrdua d’identitat, la solitud, la fragilitat, la maldat i la vanitat. Està signada pel gironí Jordi Prat i Coll. 

A Buffalo Bill a Barcelona, Ramon Madaula i la periodista de TV3 Raquel Sans reviuran l’estada del mític heroi nordamericà a Barcelona l’any 1889. 

L’humor el posaran Quim Masferrer amb Bona gent i Un tal Quixot, la nova producció de la companyia empordanesa Cascai Teatre. La companyia de Marcel Tomàs hi converteix Sancho Panza en un personatge contemporani, l’encarregat de manteniment d’una sala on se celebra una conferència sobre la novel·la de Miguel de Cervantes.

Les entrades ja estan a la venda. A més, Roses llança la campanya Per Nadal, regala teatre, amb la qual es poden adquirir entrades per sis espectacles al preu de cinc.