La mar de bé Joan Roca presenta el llibre de Quim Casellas
El cuiner Joan Roca, del Celler de Can Roca, ha presentat aquesta setmana a l’Espai 22 de Girona el llibre La mar de bé (Cossetània), del també cuiner Quim Casellas, de l’Hotel-restaurant Casamar de Llafranc. El volum culmina un projecte de difusió del món de la pesca que també va incloure una sèrie de programes que va emetre TV3.
- L'hivern torna per Sant Jordi: els meteoròlegs alerten del fenomen que ens espera la setmana vinent a Catalunya
- Alliberen una dona lligada amb brides i retinguda per la seva companya de pis a Santa Coloma de Farners
- Aquest és el cartell de Girona, Temps de Flors 2024
- Un poble de l'Alt Empordà és un dels més feliços d'Espanya, segons un estudi
- Graven per primera vegada a centenars de bebès-pingüí llançant-se al buit des de 15 metres d'altura
- Agredeixen l'acusat del crim de Bellcaire a la presó
- Un programa per atraure talent dispara l'interès per anar a viure al Ripollès: "La gent vol viure a prop de la natura
- Necrològiques , Noticies de Necrològiques - Diari de Girona