Els museus de la Fundació Vila Casas a l’Empordà acolliran aquest 2023 la segona mostra de la cartografia artística de l’Empordà iniciada l’any passat, l’exposició dels finalistes del premi de Fotografia i l’obra fotogràfica de Marta Sentís.

Aquest cap de setmana, els museus empordanesos de la Vila Casas obriran amb la pròrroga de l’exposició de Subirachs a Can Mario de Palafrugell i Impuls nòmada de Jordi Esteva al Palau Solterra de Torroella de Montgrí.

La primavera portarà dues exposicions col·lectives. D’una banda, l’espai de Palafrugell acollirà Mar de fons. Artistes de l’Empordà (2), que recull una segona tria d’una vintena d’artistes residents a la zona amb llenguatges molt més contemporanis que l’anterior. De l’altra, el museu de Torroella presentarà l’exposició dels finalistes del Premi de Fotografia 2023 per, ja a partir de l’estiu, mostrar l’exhibició fotogràfica Tots els dies són meus de Marta Sentís, una selecció d’imatges que mostren el grau de complicitat que estableix amb diferents grups socials, defuig la mistificació de l’exòtic i centrant-se en el mestissatge cultural.