La sèrie 'El fill del xofer', seleccionada al 'Co-Pro Series' del Berlinale Co-Production Market

Isaki Lacuesta és el director del projecte, un thriller polític basat en la novel·la homònima de Jordi Amat

ACN

El projecte de sèrie 'El fill del xofer', d'Isaki Lacuesta, ha estat seleccionat al 'Co-Pro Series' del Berlinale Co-Production Market 2023. En el marc del Berlinale Co-production Market se celebra el Co-Pro Series (21-22 de febrer), que selecciona 10 projectes de sèries d'Europa, Canadà i America Llatina que busquen partners internacionals. 'El fill del xofer' ('The Chauffeur’s Son') és un thriller polític basat en la novel·la homònima de Jordi Amat. A més de dirigir-la, Lacuesta també s’ocupa del guió en col·laboració amb Isa Campo i Cristóbal Garrido.

Entre els projectes seleccionats a la 9a edició de Co-Pro Series hi ha la sèrie catalana 'El fill del xofer', dirigida per Isaki Lacuesta i produïda per Zeta Studios. El projecte de sèrie té l’ajut d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament (Slate Funding) i el suport de l'ICEC i de TV3. 

El llibre és un thriller sobre periodisme, xantatges i corrupció ambientada en la Catalunya on Jordi Pujol guanyava unes eleccions rere les altres. Prenent la trajectòria del periodista i advocat, Alfons Quintà, Amat teixeix una història sobre el poder i el tràfic d'influències que va marcar una època.