«Enharmònics», de Laura Bergillos, a la galeria Dolors Xabé de Sarrià

Una de les obres exposades.  | LAURA BERGILLOS

Una de les obres exposades. | LAURA BERGILLOS / ddg. sarrià de ter

ddg. sarrià de ter

L’artista gironina Laura Bergillos inaugura avui l’exposició Enharmònics a la sala Dolors Xabé de Sarrià de Ter, que es podrà visitar fins el 26 de febrer. Aquesta proposta obre el cicle Immersives, l’espai com a premissa, una proposta expositiva anual de la sala que busca experimentar amb l’espai i cerca que les obres surtin del seu espai habitual: la paret. El cicle continuarà amb tres exposicions més: Traços de Andreu Elías, Vítrics d’Olga Sala i, ja per últim, Quatre a casa de Mamen Zaera, Maite López, Olga Massaguer i David Martínez.

Enharmònics és una exposició tèxtil i pictòrica de la gironina, guanyadora de la Menció Jove Inund’art l’any 2017 i Art Per Tot el 2019.

La mostra de Sarrià comprèn diverses instal·lacions minimalistes que neixen d’un procés de dol i són un recorregut que explora el límit entre la vida i la mort, dos conceptes units en un mateix to. L’artista treballa l’espai per tal d’introduir l’espectador en una experiència íntima, poètica i sensorial; oferint un ambient contemplatiu que convida a la reflexió i el diàleg.