Conchita, Tona Gafarot i Cesk Freixas, als Vermuts Musicals de Vilablareix

Alba Carmona

Alba Carmona

Conchita, Tona Gafarot i Cesk Freixas protagonitzaran la quarta edició dels Vermuts Musicals de Vilablareix. Com és habitual, el cicle organitzat per l'Ajuntament de Vilablareix i la promotora La Tornada se celebrarà els diumenges de març a la plaça del Perelló.

La cantautora Conchita serà l'encarregada d'obrir aquesta nova edició el 12 de març. Hi portarà els temes del seu setè treball, que sortirà el mateix mes de març.

La cantant i compositora de Llambilles Tona Gafarot, una de les veus de Les Anxovetes i que compagina el grup amb la seva carrera en solitari, serà la segona protagonista dels Vermuts Musicals el dia 19.

La tercera i última proposta del cicle, el 26 de març, també arriba a Vilablareix amb nou disc sota el braç. Es tracta de Cesk Freixas, que a Direm nosaltres musica el llibre homònim del poeta Roc Casagran.

En aquesta edició, els Vermuts Musicals mantenen l'aposta ecològica que van estrenar el 2022 i tots els concerts se sonoritzaran exclusivament amb energia verda a través d'acumuladors d'energia solar.

Tots els concerts començaran a les dotze del migdia i les entrades, que tenen un preu de 3 euros, es poden comprar a www.vilablareix.cat