Així sonen les tres cançons de Rosalía i Raw Alejandro

Els dos artistes preparaven des de fa un anys 'Besos', 'Vampiros' i 'Promesa'

Rosalía i Rauw Alejandro

Rosalía i Rauw Alejandro / STEVE MARCUS / REUTERS

ACN

Rosalía i Rauw Alejandro han publicat aquesta mitjanit de divendres els tres temes que anunciaven des de fa setmanes, 'Besos', 'Vampiros' i 'Promesa'. Els dos artistes revelaven la setmana passada en una conversa amb l''streamer' basc Ibai Llanos que preparaven des de fa un any les tres cançons.

La parella, també sentimental, va revelar que abans de començar a treballar junta de manera seriosa havia volgut "assentar les bases" de la relació amorosa.

De fet, els tres temes que han presentat, de caire personal, celebren els tres anys que fa que estan junts, segons han explicat ells mateixos aquest dijous al vespre en una trobada en directe a les xarxes socials per escoltar les cançons amb els seus fans hores abans de publicar-los.

Campanes de boda?

Rosalía ha aprofitat el llançament del primer treball conjunt amb el cantant porto-riqueny per anunciar el seu compromís. Els artistes han anticipat els seus possibles plans de casament al final del videoclip oficial de 'Beso'. En els últims segons del clip, la cantant de Sant Esteve Sesrovires apareix visiblement emocionada, lluint el que sembla un anell de compromís. Rosalía també ha compartit aquest fragment de vídeo al seu perfil de TikTok @rosa.mamiiii.